Restaurants, bars en café's

Cashr maakt van smartphones en tablets het meest gebruiksvriendelijke
en betaalbare afrekensysteem voor de horeca. Voordelig uit te breiden
met extra hardware en meerdere afrekenpunten, en tegelijk veilig
en altijd betrouwbaar. Door de optionele koppeling met onze
online boekhouding bespaart u tijd en geld.

 

Uw smartphone of tablet: de ideale horeca kassa.

Een nieuwe generatie mobiel gebruiksgemak.

Werktopalleplatforms

Waarom zou u betalen voor een dure touchscreen of handheld kassa? Cashr maakt van uw eigen smartphone of tablet de meest betaalbare kassa voor de horeca. De Cashr kassa app is er voor alle mobiele apparaten.

 

Downloaden, installeren, klaar.

Makkelijkteprogrammeren

Na het installeren van de Cashr app kunt u direct uw eigen producten en prijzen invoeren. Binnen tien minuten maakt u een perfecte kassabon met uw eigen logo en kunt u professioneel afrekenen. 

Plattegronden en tafels.

Plattegronden

Een overzichtelijke plattegrond van uw eigen zaak, eventueel zelfs meerdere, ook per vestiging. Tafels en stoelen snel en eenvoudig neerzetten in uw plattegrond. Allemaal in een gebruiksvriendelijke online werkomgeving.


Apple of Android? U kiest.

Cashr snapt dat u wilt werken met de smartphone of tablet die u nu gebruikt en goed kent. Daarom is onze app beschikbaar voor iOS en Android.

Kassa als app: een logisch idee.

U kent de voordelen van apps. Voor een lage prijs, of zelfs gratis, heeft u altijd de laatste versie op uw smartphone of tablet. En de bediening spreekt direct voor zich. Zo zou uw afrekensysteem toch ook moeten werken? Met Cashr kan dat.

 

Alle mogelijkheden van de dure systemen.

Eenappalskassa

Samen met de Cashr online backoffice heeft de app alle functies die u van een professioneel afrekensysteem kunt verwachten. We ondersteunen de in de horeca bekende ESC/POS standaard voor bonprinters, lades en andere apparatuur. Voor starters en horeca-routiniers, van snackbar tot zalencentrum.


Meerdere printers?


Meerdereprinters

U kunt Cashr koppelen aan zoveel bonprinters als u maar nodig heeft. In de keuken, achter de bar of een ander afrekenpunt. Ook is in te stellen in welke volgorde de bestelling op de bon komt, bijv in de keuken eerst de voorgerechten, dan pas hoofd- en nagerechten.
  

Geïntegreerd betalen.


Paymentterminal

Geen gedoe meer met aparte contracten en bedragen op een pin-terminal intikken. Met Cashr kan iedereen profiteren van het gemak van betalen met een pinpas of creditcard, direct op uw kassa.


Kassalades.

Natuurlijk werkt Cashr ook met een kassalade. Een sleutel is niet nodig. Door een kassalade op de bonprinter aan te sluiten gaat deze automatisch open als er afgerekend wordt.

Meer kassa's zo aangesloten.

Cashr koppelt al uw kassa’s in één verkoopsysteem, of die nu in dezelfde gelegenheid staan of op andere locaties. Daarmee is een extra kassa voor drukke dagen ook snel geregeld.

 

Uw complete backoffice via Internet.

Cashr biedt veel meer dan een kassa.

Backofficeplusadmin -horeca

Cashr biedt veel meer dan een kassa.
Cashr is een product van Reeleezee. Wij maken al tien jaar administratiesoftware in de cloud, voor tienduizenden MKB’ers. Cashr maakt gebruik van die kennis en ervaring. De online backoffice bewaart al uw afrekengegevens zeker in de cloud. U kunt er overal waar u Internet heeft op een veilige manier bij. En optioneel kunt u alle afrekenbonnen direct in uw Reeleezee boekhouding verwerken. Dat scheelt tijd en geld, en geeft u op elk moment perfect overzicht. En een boekhouding die altijd klopt.

Omzet altijd actueel.

Realtimeinzicht

Cashr geeft u tot op de minuut een compleet overzicht van uw omzet. Via de app, maar ook in uw eigen web-omgeving. Daarmee heeft u altijd actueel inzicht, ook als u niet in de zaak bent.

Administratie met voorraad.

Adminenvoorraad

Met Cashr is het opeens heel eenvoudig om een goede voorraadadministratie bij te houden. Compleet met advies- en inkoopprijzen, serienummers, barcodes, leveranciers en kortingpercentages


Handige rapporten.

Omzet per dag, per week, per filiaal, per product of per medewerker? Cashr biedt het allemaal. Iedere kassabon of betaaltransactie is met een muisklik op te vragen, en elk rapport is eenvoudig aan te passen.

Back-up in de Cloud.

Veiligheid staat voorop. Zeker als het om uw financiële gegevens gaat. Daarom slaat Cashr Backoffice uw kassadata op in de cloud. Zodat u betalingsgegevens nooit kwijtraakt. Ook niet bij stroomuitval, een computerstoring of defecte betaalterminal.

 

Right- Download _cashr