Bestellingen opnemen met snelheid van Whatsappen

Terug naar overzicht blogs
12 januari 2016

Of een horecamedewerker nu op het terras of in de zaak werkt, het is in beide gevallen belangrijk om snel, eenvoudig en foutloos bestellingen op te nemen en te verwerken. Daarom heeft Cashr een nieuwe runner interface ontwikkeld. Dankzij feedback van onze klanten kunnen bestellingen ook op smartphones met beperkte schermafmetingen met snelheid worden ingevoerd. De nieuwe runner interface wordt geïntroduceerd tijdens de Horecava, van 11 tot en met 14 januari in Amsterdam.

Bestellingen opnemen met snelheid van Whatsappen - iPhonesRunner interface

De runner interface, in-house ontwikkeld door Cashr, is eenvoudig op bestaande tablets en smartphones te installeren. Bij een smartphone zijn de schermafmetingen beperkt. Vanuit die gedachte heeft Cashr zijn vormgeving nu op een aantal punten aangepast. Gebruikers kunnen nu met twee duimen tegelijk te werken. Personeel dat bedient in het restaurant of buiten op het terras kan hierdoor voortaan sneller, gemakkelijker en foutloos bestellingen opnemen en afrekenen.

Vingervlug

Om met twee duimen tegelijk te kunnen werken is in het design rekening gehouden met de ruimte voor de productknoppen en de kleurkeuze voor de diverse aangemaakte productgroepen. Verder heeft de nieuwe vormgeving meer witruimtes waardoor de categorieën en de producten duidelijker te lezen zijn.

Bestellingen opnemen met snelheid van Whatsappen - iPhonesDe Cashr app is per direct te downloaden voor iOS en Android. Ga hiervoor naar iTunes en de Google Play Store.

Horecava

Zelf ervaren hoe snel zo’n Cashr-app op een smartphone werkt? Dat kan op de Horecava 2016 van maandag 11 tot en met donderdag 14 januari. Cashr is te vinden in Hal 1, standnummer 514.

Klaar om Cashr uit te proberen?