Cashr & Exact

Cashr en Exact Online zijn een gouden combinatie. Samen vormen ze de financiële ruggengraat van jouw bedrijf.

Een koppeling tussen Cashr en je boekhouding betekent dat het doen van de administratie een stuk eenvoudiger wordt. Fouten en ergernis bij het handmatig overnemen van gegevens uit je kassa behoren tot het verleden. In plaats daarvan heb jij je handen vrij om je gasten optimaal te bedienen of kun je misschien zelfs van wat extra vrije tijd genieten.

Onderdeel van de Exact Groep

Omdat Cashr onderdeel is van de Exact groep is het vanzelfsprekend dat je Cashr aan je Exact Online- administratie kan koppelen. Na de kasopmaak aan het einde van de dag worden de omzetten, btw en totalen per betaalwijze direct geboekt in je administratie. Zo zijn de cijfers elke dag helemaal up-to-date en houd je van dag tot dag zicht op de financiële gezondheid van je bedrijf.

De koppeling met Exact Online is voor alle Cashr abonnees beschikbaar; hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Voor meer informatie over de mogelijkheden van Cashr voor je horecabedrijf klik je hier. De voordelen van een ‘online tabletkassa’ zijn te vinden op deze pagina.

Maak je al gebruik van Exact Online en wil je graag met Cashr aan de slag? Of ben je een starter en zijn zowel de kassa als de boekhouding nieuw voor je? Graag bespreken we samen met jou hoe we Cashr zo optimaal mogelijk voor jouw bedrijf kunnen inrichten. Je bereikt ons via 0346-258087 of door het invullen van onderstaand formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Klaar om Cashr uit te proberen?