Cashr ontvangt certificaat Atos pinterminal

Terug naar overzicht blogs
12 juni 2015

Atos Worldline heeft Cashr het certificaat voor goedkeuring toegekend ten behoeve van de koppeling met Atos YOMANI II pinterminal. De nieuwe Atos YOMANI pinterminal is bijzonder goed te combineren met Cashr. Vanaf maart dit jaar heeft Cashr de koppeling tussen de nieuwe terminal en de applicatie tot stand gebracht. Inmiddels is de Atos-pinterminal de meest gebruikte uitbreiding op het Cashr kassasysteem. De kwaliteit van de samenwerking wordt nog maar eens bezegeld door het erkennen van het certificaat voor goedkeuring.

De uitbreiding met de pinterminal levert voor horecaondernemers die veel pintransacties per uur verwerken een aanzienlijke tijdwinst en foutenreductie op. Daarnaast is met de Atos pinterminal contactloos, ofwel Near Field Communication (NFC), betalen mogelijk. Cashr is hiermee één van de eersten die het gemak van betalen via NFC in combinatie met een smartphone of tablet aanbiedt.

Cashr verplicht zich middels het ontvangen certificaat tot het continu monitoren van de goed werking van de configuratie naar de eindgebruiker. Zij doet dit aan de hand van metingen in het veld en het controleren van meldingen in het centrale systeem. Het doorontwikkelen op de Cashr-applicatie zullen indien nodig, leiden tot nieuwe releases van de koppelingssoftware.

Cashr ontvangt certificaat Atos pinterminal

Klaar om Cashr uit te proberen?