Cashr Updaten

Terug naar overzicht blogs
2 januari 2019

Cashr wordt regelmatig geüpdatet met nieuwe functionaliteiten, aangepaste designs en de modernste technieken. Om gebruik te kunnen maken van de laatste verbeteringen is het belangrijk dat u altijd met de meest recente versie van de app werkt. Zo weet u zeker dat u maximaal profiteert van wat Cashr te bieden heeft. In deze blog beschrijven we hoe u kunt nagaan met welke versie van de app u werkt en hoe u de laatste update kunt downloaden.

CONTROLEREN VAN VERSIENUMMER

U kunt zelf eenvoudig controleren welke versie van de Cashr app op uw tablet of smartphone is geïnstalleerd. Dit doet u door u op Cashr aan te melden in de Baliemodus en onderaan het scherm op de [Cashr]-knop met het lampje te drukken.

Op de plek waar de kassabon normaal gesproken in beeld staat verschijnt nu de statusbon met gegevens over uw systeem. Bovenaan staat het versienummer van de Cashr app vermeld.

Let op: Verwijder nóóit oude Cashr versies van uw devices! Zo voorkomt u verlies van data zoals openstaande bestellingen. Als u een update downloadt wordt deze automatisch ‘over de oude versie heen’ geïnstalleerd waarbij uw gegevens bewaard blijven.

HANDMATIG UPDATEN

Nieuwe versies van Cashr worden automatisch voor u klaargezet in de App Store (iOS) en Play Store (Android). Om Cashr te updaten volgt u onderstaande stappen.

iOS

1. Open de App Store. Het rode bolletje bij het App Store icoon geeft aan voor hoeveel van uw apps er een update klaarstaat.

2. Druk onderaan het scherm op [Updates]

3. Zoek Cashr in de lijst en kies voor [Werk bij]

Android

1. Ga naar de Play Store

2. Ga in het menu van de Play Store naar [Mijn apps en games]

3. Zoek Cashr in de lijst en kies voor [Updaten]

U heeft nu de laatste versie van Cashr op uw device geïnstalleerd en kunt meteen doorwerken. 

AUTOMATISCH UPDATEN INSCHAKELEN

Om er in de toekomst zeker van te zijn dat u altijd met de meest up-to-date versie werkt adviseren we u om updates van apps automatisch te downloaden op uw devices. U activeert deze instelling met de volgende stappen.

iOS

1. Ga naar [Instellingen]

2. Zoek in het menu naar [iTunes Store en App Store]

3. Zet in het schuifje bij [Apps] op groen om updates automatisch te downloaden zodra deze beschikbaar komen.

Android

1. Open de [Play Store]

2. Ga in het menu naar de [Instellingen] van de Play Store

3. Activeer [Apps automatisch updaten]. U bepaalt zelf of u alleen automatisch wilt updaten als u binnen het bereik van een wifi-netwerk bent of ook daarbuiten.

Zodra er een update beschikbaar komt voor een app die op uw device staat wordt deze nu automatisch gedownload en geïnstalleerd.

Klaar om Cashr uit te proberen?