Casper wint Rondje Texel 2015

Terug naar overzicht blogs
6 juni 2015

 

Casper Bouman wint ronde om Texel 2015

Hagenaar Casper Bouman wint de Ronde om Texel. Dat geldt alleen voor de Ronde om Texel Windsurf (het Open Nederlands Kampioenschap MArathon Windsurfen). Dat hij ook het volledige deelnemersveld aan catamarans te snel af was, verdient extra de aandacht. In de Windsurfklasse liet hij rivaal en Olympisch kampioen – Dorian van Rijsselberghe – achter zich. Tot volle tevredenheid van de toeschouwers.Casper is een allround windsurfer die zichzelf telkens weet uit te vinden. De tweevoudig wereldkampoen (RS:X en Formula klasse) had vorig jaar minder geluk, toen zijn vin afbrak. In de rush naar de finish won de Oud Olympisch kampioen toen. Caspers revanch werd beloond. Volgend jaar echter, komt Casper weer terug laat hij weten. En dan gaat hij vast nog veel sneller (als de wind het toelaat).

Casper finishte in 2:08 uur. Ruim een half uur voor de aanstormende dubbele boegen. De broer van Dorian, Adriaan van Rijsselberghe, werd derde.

Wij vinden Casper een kei en bewonderen hem om zijn kracht en snelheid. Eigenschappen die Cashr ook bezit. Daarom sponsort Cashr Casper.

Persbericht Ronde van Texel 2015

Casper Bouman wint ronde om Texel 2015

Klaar om Cashr uit te proberen?