Complete kassa aan de riem

Terug naar overzicht blogs
18 augustus 2014

Cashr - complete kassa aan de riem

Cashr is sinds kort uit te breiden met de nieuwe Epson TM-P80 wifi printer. Deze mobiele bonprinter is klein en licht en kan gemakkelijk met een clip aan de riem bevestigd worden. In combinatie met de Adyen betaalterminal dragen medewerkers zo een compleet mobiel kassasysteem op zak.

Horecamedewerkers, zoals kelners, moeten bij het afrekenen meestal terug naar de kassa lopen om de bon uit te printen. Dit vergt tijd, is inefficiƫnt en verhoogt de kans op fouten.

Door Cashr met een betaalterminal en de mobiele EpsonTM-P80 printer te koppelen is het mogelijk om aan het tafeltje van de klant bestellingen op te nemen, te pinnen en de kassabon uit te printen. Hiertoe hoeft de horecamedewerker slechts uitgerust te worden met een iPod, Adyen Shuttle en de mobiele Epson printer. De apparatuur is zo klein en licht dat medewerkers niet worden beperkt in de bewegingsvrijheid. Cashr maakt zo afrekenen, sneller, gemakkelijker en flexibeler. Bovendien slaat Cashr alle bestellingen realtime op, zodat van dataverlies of fouten geen sprake kan zijn.

Dave de Vos, product manager bij Cashr: “De Epson TM-P80 wifi printer is een uitstekende aanvulling op ons mobiele kassasysteem. De Cashr-kelner all-in-one-oplossing is uniek in de markt en we merken nu al dat onze klanten dit een zeer interessante optie vinden.”

Horeca & Food Inspiratie Gorinchem 17-19 november
Cashr neemt deel aan de Horeca & Food Inspiratie beurs in Gorinchem van 17 tot en met 19 november. Op de stand zijn de Cashr-kelners live in actie te zien en kunnen bezoekers uiteraard al hun vragen stellen over de mogelijkheden van Cashr.

Klaar om Cashr uit te proberen?