Contact

Support
Adres
Support
Sales
E-mail
KVK
BTW-nummer

Ons supportteam is elke werkdag bereikbaar van 08:00u tot 17:30u.
De Corridor 5A 3621 ZA Breukelen (Bekijk in: Google maps)
0346-258087
0346-258087
start@cashr.nl
11053330 Amsterdam
810694906B01

Stel ons uw vraag!

Weten welke keuze het beste aansluit bij uw wensen? Of heeft u vragen over het gebruik van onze producten?Algemene voorwaarden

Hier vindt u de algemene voorwaarden die betrekking hebben op de dienstverlening van Cashr by Reeleezee: Algemene voorwaarden.

Cashr by Reeleezee

Cashr is een professioneel en compleet afrekensysteem ontwikkeld door Reeleezee. Cashr werkt op alle moderne smartphones en tablets en is te gebruiken in combinatie met (bon)printers, kassalades en andere randapparatuur. Vanuit de online backoffice beschikt u over een krachtige omgeving om uw voorraden, KPI’s en kassa-instellingen te beheren. Cashr is uit te breiden met modules voor online administratie waardoor in- en verkoopbonnen en betalingen direct, foutloos en snel in de boekhouding zijn verwerkt.

Het is onze missie om ondernemers te ontzien en optimaal te ondersteunen bij het uitvoeren van administratieve processen. Wij bieden daartoe geavanceerde online software die een belangrijke bijdrage levert in de dagelijkse werkzaamheden van de ondernemer al dan niet in samenwerking met een accountant. Reeleezee B.V. is een succesvol aanbieder van SaaS-oplossingen voor het MKB.

Voor meer informatie over Reeleezee: www.reeleezee.nl

Klaar om Cashr uit te proberen?