Download Cashr app

Steeds meer horeca- en retailondernemers kiezen voor Cashr online kassa; de veilige, gemakkelijke en voordelige oplossing. Veel van onze klanten beginnen door het kassasysteem eerst uit te proberen op hun eigen telefoon of tablet. Download de app en ga aan de slag!

Start met Cashr in drie eenvoudige stappen

  1. Download de GRATIS app. Begin door de app te downloaden op uw device (iOS of Android). Nadat de app is opgestart krijgt u de mogelijkheid om demodata voor horeca of retail te gebruiken. De gegevens betreffen fictieve ondernemingen waarbij u kunt zien of de functies van Cashr geschikt zijn voor uw situatie. Het kan ook nuttig zijn uw eigen gegevens in te voeren (bijvoorbeeld het productenassortiment of het menu van uw horecagelegenheid).
  2. Maak een Cashr Backoffice aan. De backoffice aanmaken kan via de button Start Gratis op www.cashr.nl op via de App bij Instellingen. Iedere registratie wordt automatisch een Cashr 20 abonnement. Het abonnement is gratis te gebruiken tot 20 afgerekende bonnen per maand. Hiermee heeft u voldoende om de online kassa uit te proberen.
  3. Kies het juiste abonnement. In de meeste gevallen is Cashr 20 (Cashr Free) lang niet toereikend genoeg voor het voeren van uw onderneming. Bij meer afgerekende bonnen valt u automatisch in een ander (dus betaald) abonnement. Hiervan wordt u op de hoogte gebracht door ons salesteam. Zij overleggen met u wat de wensen zijn ten aanzien van gebruik, inrichting en de eventuele aanschaf van hardware.

Download de Cashr app

Onze app is momenteel beschikbaar voor iPhone en Android.
Klik op een van de buttons hieronder om de Cashr App te downloaden:

Uitbreiden? Koppel met andere hard- en software

Heeft u al gekoppeld met de Cashr backoffice? Dan heeft u de eerste stap gezet naar een kassasysteem. Voor een complete installatie wilt u wellicht ook andere hardware en devices koppelen. Met Cashr gaat dat eenvoudig. Lees in onze handleidingen hoe dat moet. Zo breidt u het systeem uit met printers, pinterminals en andere tablets en telefoons.

Cashr is ook te koppelen met andere software. Veel ondernemers kiezen er bijvoorbeeld voor om met het online boekhoudpakket van Reeleezee te koppelen en een webshop aan het systeem toe te voegen. Op deze manier heeft u uw bedrijfsvoering achter de schermen geautomatiseerd. Dat zorgt voor de juiste informatie waarmee u het verschil kunt maken ten opzichte van de concurrentie!

Meer informatie over koppelingen, partners en het Cashr ecosysteem vindt u op de koppelingspagina.

Klaar om Cashr uit te proberen?