Uitleg- en instructievideo’s

Om u op weg te helpen heeft Cashr een aantal video’s gemaakt die uitleg geven over het afrekensysteem. U leert eerst wat Cashr is en hoe het werkt. Vervolgens gaan wij dieper in op speciale functionaliteiten van de app en de Cashr Backoffice. Ook kunt u Cashr eenvoudig koppelen met hardware en software zoals online boekhouden. Bekijk een video door op een van de kaders te klikken.

Hoe werkt Cashr?


null

Wat is Cashr?

In deze video leggen wij kort uit wat Cashr is en op welke manier u de gratis POS App kunt uitproberen op uw eigen tablet of smartphone.

null

Werkt Cashr ook met andere apparaten?

In deze video leggen wij uit op welke manier - en met welke apparaten Cashr gekoppeld kan worden voor een optimale benutting van de App.

null

Starten met Cashr in 5 stappen

Bekijk in vogelvlucht de mogelijkheden van Cashr online kassasysteem. Van de uitvinders van online boekhouden: Reeleezee.

null

Kunnen jullie helpen?

Hier leggen wij uit op welke 3 manieren Cashr ondersteuning kan bieden bij het installeren, opzetten en inrichten van de Cashr App & -Backoffice.

Werken met de Cashr app


null

Werken vanuit de klantweergave

In deze video laten we zien hoe u kunt werken op klantnaam of een rekening kunt aanmaken voor uw vaste gasten.

null

Kassaopmaak in Cashr

De kassaopmaak gebeurt vaak aan het eind van de werkdag, ter controle of de registratie van geldstromen overeenkomt met de werkelijkheid.

null

Eigen verbruik registreren

Eigen verbruik registreren kan in Cashr met 1 knop. In deze video laten we zien welke knop dat is en wat het betekent voor de administratie.

null

Bonnen op rekening afslaan en factureren

Vaste klanten betalen liever aan het eind van de maand. In deze video laten we zien hoe bonnen opgeslagen worden en gefactureerd kunnen worden vanuit Cashr.

null

Verwerking contant geld in- en uit de kas

Deze video laat zien hoe geld aan de kas toegevoegd of juist eruit gehaald kan worden op een boekhoudkundig kloppende manier.

null

Cadeaubonnen instellen en verwerken

In deze video leggen wij in enkele stappen uit, hoe u cadeaubonnen instelt en op een boekhoudkundige manier kunt verwerken.

null

Bewerkingen op de bon

De bon noteert naast de bestellingen, ook de naam van klant of medewerker, toevoegingen, korting etc. In deze video laten we zien hoe u dat kunt bewerken.

null

Swipe om te zoeken vanaf rasterweergave

Gemakkelijk het assortiment doorzoeken door eenvoudig naar rechts te swipen. In deze video vindt u een korte uitleg.

null

Deelbetalingen

Hier leggen we uit op welke manieren bonnen gesplitst kunnen worden of betalingen verdeeld over verschillende betaalopties.

null

Werken vanuit de tafel weergave

Een overzichtelijke plattegrond geeft duidelijk overzicht van de activiteiten in uw zaak. In deze video laten we zien hoe u de tafel weergave optimaal kunt gebruiken.

null

Van het huis-functie

Snel een rondje van het huis geven met de speciale 'van het huis'-functie in Cashr. In deze video leggen we uit hoe dit werkt.

Werken met Cashr Backoffice


null

Cashr aan de boekhouding koppelen

In deze video leggen wij uit welke voordelen het heeft als u Cashr aan de boekhoudsoftware van Reeleezee koppelt.

null

Producten Invoeren met een importsheet

In de Cashr Backoffice houdt u de omzet en voorraad centraal bij. Deze video laat zien hoe je producten kunt uploaden zodat u ze terug kunt zien in de app.

null

Instellingen Kassabon (logo, kop- en voettekst)

Personaliseer uw kassabon. Wij leggen u in deze video uit hoe u de instellingen van uw kassabon kunt aanpassen

null

Heeft Cashr rapportages?

In deze video leggen wij uit dat u met Cashr rapportages op elk moment kunt bekijken - zodat u tot op detailniveau de stand van zaken kunt inzien.

null

Rapportage in Excel en PDF

Gedetailleerde rapportages exporteren vanuit de online backoffice. Vink uw wensen aan en exporteer het rapport naar excel of pdf.

null

Productgroepen & producten toevoegen

In Cashr kunt u op twee manieren zelf productengroepen en producten toevoegen. Bekijk de video hoe dit in zijn werk gaat.

null

Devices koppelen aan de Backoffice

Met het koppelen van uw Backoffice met smartphones en tablets, zorgt u ervoor dat alle data met de Cloud gesynchroniseerd worden. Hier ziet u hoe dat moet.

null

Medewerkers, toegang en rechten

Aanmaken van medewerkers met verschillende rechten heeft bepaalde voordelen. In deze video laten we zien hoe deze medewerkers en rechten zijn aan te maken.

null

Zelf een gratis Cashr Backoffice aanmaken

Ontdek hoe u zelf de Cashr app kunt koppelen aan de online backoffice, om alle bonnen en gegevens online op te slaan.