In het zonnetje: MH Racing Products

Terug naar overzicht blogs
17 augustus 2016

in-het-zonnetje-logo

We komen regelmatig leuke en interessante ondernemers tegen die hun keuze hebben laten vallen op een kassa van Cashr. En omdat de Cashr applicatie op veel manieren is in te richten lopen deze ondernemingen ook nogal uiteen. Van hip, nieuw pannenkoekenhuisconcept en pop-up naar ouderwets gezellig buurtcafé. Vaak gaan er bijzondere verhalen schuil achter de voordeuren. Om daar extra aandacht op te vestigen en persoonlijk betrokken te blijven hebben we deze rubriek in het leven geroepen.

MH Racing Products

Zelfs Max Verstappen is ooit klein begonnen, en klein beginnen in de autosport betekent karten. Maar welke ouder laat z’n vierjarige telg zomaar in een kart stappen. Bij MH Racing Products gaat dat gepaard met gedegen advies en jarenlange expertise. Goed voorbereid een razendsnelle carrière tegemoet.

Klantgericht

Ze zijn één van de grootste en meest klantgerichte winkels die zich vooral bezig houden met de kleine coureur van nu. Daarnaast bieden ze een goede service en zijn erg behulpzaam. MH Racing Products is gespecialiseerd in het merk Parolin en kunnen uw kind in één van de beste en betaalbaarste karts laten rijden en door laten stromen tot professionele coureur.

Groot Assortiment

In de shop op de mooiste kartlocatie van Nederland kunnen zij u voorzien van het gehele pakket!
Door een zeer uitgebreid assortiment verlaat u de winkel nooit met lege handen. In samenwerking met Kartcentrum Lelystad zorgen ze ervoor dat het niet alleen bij ‘rondjes rijden’ blijft!

 Wedstrijden

MH Racing Prodcuts is een officieel erkende KNAF kartschool. En er worden het hele jaar door wedstrijden en evenementen georganiseerd. Er is zelfs een N.K. Karten voor de kleine coureurs. Met 6 wedstrijden, waarvan eentje op het circuit van Spa-Francorchamps.

MH-Racing-Products-4-900x545MH-Racing-Products2-900x545MH-Racing-Prodcuts3-900x545MH-Racing-Prodcuts1-900x545

Klaar om Cashr uit te proberen?