In het zonnetje: Wijn & Thijs

Terug naar overzicht blogs
16 juni 2016

Logo in het Zonnetje - Blog - Cashr

We komen regelmatig leuke en interessante ondernemers tegen die hun keuze hebben laten vallen op een kassa van Cashr. En omdat de Cashr applicatie op veel manieren is in te richten lopen deze ondernemingen ook nogal uiteen. Van hip, nieuw pannenkoekenhuisconcept en pop-up naar ouderwets gezellig buurtcafé. Vaak gaan er bijzondere verhalen schuil achter de voordeuren. Om daar extra aandacht op te vestigen en persoonlijk betrokken te blijven hebben we deze rubriek in het leven geroepen.

Wijn & Thijs

Thijs Brambach, van Wijn & Thijs is daar een goed voorbeeld van. Op eigenzinnige en moderne manier weet hij vorm te geven aan een eeuwenoud product: wijn! Na ruim tien jaar ervaring in de wijnhandel en horeca was het naar eigen zeggen tijd voor iets nieuws: “Wijnbeleving op mijn geheel eigen manier; passie, proeven, genieten.” Naast een fysieke winkel is de webshop tegenwoordig onmisbaar: “Volgens mij de beste manier om aan wijnplezier invulling te geven. Enerzijds door de wijnen te kunnen zien, vasthouden en natuurlijk proeven en anderzijds door altijd, overal bereikbaar te zijn. Een ruime keus en specifiek advies in combinatie met snelheid en gemak”, aldus Thijs.

Maar daar blijft het niet bij, Thijs is ook erg actief met allerlei gerelateerde activiteiten. Zo organiseert hij regelmatig proeverijen en biedt hij met Thijs’ Choise een uniek wijnabonnement. Thijs kiest, jij geniet. “Dat is de gedachte achter het concept. Elke maand een doos van zes flessen, elke maand anders. Afhankelijk van seizoen en aanbod, een verrassende selectie wijnen inclusief beschrijving.”

 

Bezoek Wijn & Thijs:

Op locatie:

Dorpsstraat 57
2451 AP
Leimuiden

Of in de webshop op:

www.wijnenthijs.nl

info@wijnenthijs.nl

In het zonnetje - Wijn & ThijsIn het zonnetje - Wijn & Thijs

Klaar om Cashr uit te proberen?