Tevreden Cashr klanten

Cashr is een professioneel afrekensysteem voor gebruik in retail en horeca. Wij hebben hiervoor goed gekeken naar unieke oplossingen voor deze branches. Klanten vertellen hoe dit in praktijk voor hen heeft uitgepakt.

Naturals

“Het fijne van Cashr is dat het makkelijk draait, op tablet, telefoon. En het is real-time. Dat vind ik prettig. Dat is waar de bedrijfsvoering bij ons op draait.”

Harry Weeda,
Eigenaar

Village Coffee

“Ik raad Cashr aan vanwege de koppeling aan je backoffice. En dat je de vrijheid hebt om zelf dingen aan te passen.”

Lennaert Meijboom,
Eigenaar

Naturals

“Bij Naturals leiden we kandidaat-bloemisten op tot zelfstandig ondernemers. Het werken met Cashr en Reeleezee zien wij als een essentieel onderdeel om je bedrijf goed te kunnen runnen.”

The Kitchen

“Restaurant The Kitchen in The Student Hotel Rotterdam heeft een wisselende bezetting. De keuze voor Cashr was eenvoudig: iedereen vindt gemakkelijk zijn of haar weg in het systeem.”

Puur Elburg

“De verkopen van de producten staan direct in de administratie. Heel erg handig aangezien ik nu veel sneller klaar ben met mijn boekhouding.”

Unscared Crossfit

“Elke keer als er een pinbetaling hier wordt gedaan, wordt het direct geboekt in ons boekhoudprogramma en hoef ik daar helemaal niks aan te doen.”

Willem Hilberdink,
Eigenaar

Oilily World

“Voor ons pop-up store concept was het noodzakelijk om snel te kunnen schakelen. Met het Cashr team verliep dit vlekkeloos: onze winkel was binnen no-time up & running!”

Koolen Photography

“Wij gebruiken Cashr in combinatie met Reeleezee Administratie, waardoor alle kassabonnen meteen op de BTW-aangifte staan. Cashr is een duidelijk kassasysteem en door de snelle en persoonlijke service van de helpdesk konden wij vrijwel direct starten.”

Bisonder

“Het personeel heeft een verstandelijke beperking en na een korte uitleg konden zij zelfstandig met Cashr aan de slag.”

IJscafe Danice

“In het backofficeprogramma kan je heel goed per filiaal zien hoe de situatie is, realtime, dus op elk moment van de dag kan je zien wat de verkopen zijn, per kassa, per filiaal.”

Danny Bink,
Eigenaar

Wijnhuis Texel

“Wij zochten een overzichtelijk, betrouwbaar en betaalbaar kassasysteem. Cashr is het antwoord!”

Noos 31

“Cashr is snel en handig en heeft de mogelijkheid mijn administratie te koppelen met de backoffice.”

Golfbaan Echt-Susteren

“We waren op zoek naar een kassasysteem dat op klantnaam werkt. Met Cashr kan dat. Nieuwe consumpties worden bij de klant bijgeschreven en afgerekend wanneer het de klant uitkomt.”

Proeflokaal Maallust

“Op de werkvloer zijn er veel minder klachten, mensen krijgen veel sneller hun bestelling. En het boekhouden scheelt me veel werk want het komt automatisch in het systeem.”

Eelke Donner,

Eigenaar

Start nu gratis!
Download de gratis Cashr App en start meteen. Neem Cashr op proef en betaal naar gelang uw gebruik. Benodigde hardware voor uw horeca of winkel kunt u ook bij ons bestellen.