Tevreden Cashr klanten

Cashr is een professioneel afrekensysteem voor gebruik in retail en horeca. Wij hebben hiervoor goed gekeken naar unieke oplossingen voor deze branches. Klanten vertellen hoe dit in praktijk voor hen heeft uitgepakt.

null

EDGE Woerden

Met Cashr kan ik vanuit huis, of op elke andere locatie, zien wat er gebeurt in de zaak en kan ik zo nodig direct bijsturen.

Sophie Papilaja, mede-eigenaar

null

Naturals Rotterdam

Cashr draait makkelijk, op tablet en telefoon. En het is nog realtime ook. Dat is prettig. Daar draait onze bedrijfsvoering op.

Harry Weeda, eigenaar

null

The Kitchen

“Restaurant The Kitchen in The Student Hotel Rotterdam heeft een wisselende bezetting. De keuze voor Cashr was eenvoudig: iedereen vindt gemakkelijk zijn of haar weg in het systeem.”
null

Puur Elburg

“De verkopen van de producten staan direct in de administratie. Heel erg handig aangezien ik nu veel sneller klaar ben met mijn boekhouding.”
null

Oilily World

“Voor ons pop-up store concept was het noodzakelijk om snel te kunnen schakelen. Met het Cashr team verliep dit vlekkeloos: onze winkel was binnen no-time up & running!”
null

Village Coffee Utrecht

Ik raad Cashr aan vanwege de koppeling aan je backoffice. En dat je de vrijheid hebt om zelf dingen aan te passen.

Lennaert Meijboom, Eigenaar

null

Unscared Crossfit

Elke keer als er een pinbetaling hier wordt gedaan, wordt het direct geboekt in ons boekhoudprogramma en hoef ik daar helemaal niks aan te doen.

Willem Hilberdink, Eigenaar

null

Koolen Photography

“Cashr is een duidelijk kassasysteem en door de snelle en persoonlijke service van de helpdesk konden wij vrijwel direct starten.”
null

Bisonder

“Het personeel heeft een verstandelijke beperking en na een korte uitleg konden zij zelfstandig met Cashr aan de slag.”
null

Wijnhuis Texel

“Wij zochten een overzichtelijk, betrouwbaar en betaalbaar kassasysteem. Cashr is het antwoord!”
null

IJscafe Danice

In de backoffice kan je heel goed per filiaal zien hoe de situatie is, realtime, dus op elk moment van de dag kan je zien wat de verkopen zijn, per kassa, per filiaal.

Danny Bink, Eigenaar