Senior Developer Reeleezee Mobile & Accounting

Over Reeleezee

Reeleezee is al meer dan tien jaar toonaangevend en innovatief SaaS dienstverlener en mobiele technologie past van nature in onze doelstellingen en plannen. Wij hebben hard gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe User Interface, gebruik makend van de laatste technologieën voor responsive design en multi-platform gebruik. Wij zijn nu op zoek naar een senior frontend en mobile developer om ons team te versterken.Reeleezee biedt met deze veelzijdige functie een uitdagende baan in een prettige werkomgeving. Er wordt nauw samengewerkt en er is veel onderling overleg. De werksfeer is informeel. Er is ruimte voor groei en ontwikkeling binnen de functie en binnen de organisatie. En we bieden een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring.

Sinds de zomer van 2018 is Reeleezee onderdeel van de Exact Groep. Ons kantoor staat in Breukelen en wij zijn prima bereikbaar per trein (station op loopafstand) en met de auto (A2 afrit Breukelen).

De rol en de uitdaging

Heb jij een passie voor programmeren en (mobiele) technologie? Heb je ruime ervaring met webdevelopment in HTML en Typescript/ Javascript? Én kan je Angular en RxJS ook tot jouw skills benoemen? Dan zoeken we jou!

Ter uitbreiding van onze afdeling Software Development bij Reeleezee zoeken wij per direct enthousiaste en ambitieuze (senior) software ontwikkelaars, die het leuk vinden in een dynamische en zeer innovatieve werkomgeving het beste in zichzelf en anderen naar boven te halen!

Het Software Development is een gepassioneerde groep mensen met zeer ruime ervaring, die continu naar verbetering streeft. Hierbij is zowel zelfstandigheid als teamwork van groot belang, waarbij initiatief altijd op prijs wordt gesteld. Nieuwe ontwikkeling gebeurt op basis van korte iteraties waar snelle feedback van alle betrokken partijen de drijvende kracht achter het eindresultaat is. Er is veel ruimte voor nieuwe innovatieve ontwikkelingen maar uiteraard dient de bestaande software ook onderhouden te worden. Als ontwikkelaar ben je daarnaast verantwoordelijk voor het testen van je eigen code als ook die van je collega’s middels peer reviews.

Welk profiel zoeken we?

Reageren?

Ben je Senior Developer en herken je jezelf in bovengenoemd profiel? Mail dan je C.V. met motivatie naar Sandra Ubert. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Maarten van Bergen, 0346 – 25 8080.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Klaar om Cashr uit te proberen?