Nieuwe Cashr versie 1.8

Terug naar overzicht blogs
12 februari 2018

De volgende versie van Cashr introduceert mooie nieuwe functies! Door Reeleezee Uren Economy toe te voegen aan uw abonnement kunnen gebruikers van de kassa in de nieuwe versie hun uren registreren. Bij het aanmelden op Cashr wordt het mogelijk om een zogeheten ‘shift’ of dienst te starten, pauzeren en eindigen. U heeft dan geen apart systeem meer nodig, en kunt met Cashr eenvoudig bijhouden welke tijden en hoeveel uren een personeelslid heeft gewerkt.

In 1.8.0. wordt ook een telscherm toegevoegd. Dit telscherm is handig als u het contante geld in de kassalade aan het tellen bent; van iedere munt en biljet kan het aantal worden ingevuld, zodat het totaalbedrag eenvoudig wordt berekend zonder dat u een aparte rekenmachine hoeft te gebruiken. We verwachten versie 1.8.0. in de eerste helft van februari uit te brengen.

Contact
Indien u vragen heeft over de nieuwe versies of andere zaken die met Cashr te maken hebben, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon. We staan u graag te woord!

Team Cashr

T : 0346 – 258085
E : 
sales@wwwtest.cashr.nl

Klaar om Cashr uit te proberen?