Op bezoek bij… EDGE Pizzashop

Terug naar overzicht blogs
30 mei 2018

Rody en Sophie startten in 2015 met hun EDGE Pizzashop aan de Cattenbroekerplas in Woerden. De locatie in de nieuwbouwwijk is een schot in de roos: lekker op het terras van het uitzicht over de plas genieten, onder het genot van een heerlijke pizza natuurlijk. Kort na de opening wonnen zij zelfs de prijs voor de lekkerste pizza van Nederland. Dat succes kwam niet als een verrassing; door kassasysteem Cashr hebben de jonge ondernemers meer tijd voor de dingen waar het écht om draait in hun zaak. Rody is als kok actief voor de stenen pizzaoven en Sophie is in de weer met het reilen en zeilen op alle andere terreinen.

Meer gemak

Tijdens de Horecava kwamen Rody en Sophie Cashr tegen en wisten meteen dat zij met dit online afrekensysteem wilden gaan werken. Cashr draait namelijk als app op tablets en smartphones en is daarmee makkelijk te bedienen door de medewerkers. De tablet staat op de afrekenbalie en doet dienst als klanten willen pinnen of als er wordt afgerekend bij het afhalen.

Meer grip

“Door Cashr weet ik altijd waar ik aan toe ben,” vertelt Sophie. Het systeem laat op elk moment zien wat de omzet is en maakt zichtbaar welke voorraad moet worden aangevuld. “Thuis kijk ik op de app op mijn telefoon, zo zie ik precies wat er op dat moment wel en niet loopt.”

Meer inzicht

Sophie spoort Rody aan om te experimenteren met nieuwe pizzasmaken. “Ik kan een nieuwe menukaart samenstellen, volledig op basis van gegevens uit Cashr. Niet het recept natuurlijk, maar zie meteen wat er loopt en wat niet, ” geeft Rody, de voormalig stratenmaker, aan.

Meer verkopen

Cashr vanaf begin inzetten heeft EDGE geen windeieren gelegd. Het systeem is makkelijk voor medewerkers die kunnen inloggen met hun eigen code en aanpassingen in het beheer zijn meteen zichtbaar op alle devices. “We besluiten de terrasindeling nog wel eens aan te passen, bij een grote groepsreservering of bij minder weer als mensen juist weer binnen zitten.” Zulke snelle wijzigingen leiden tot een betere waardering van klanten en dus tot meer omzet.

Focus op overzicht en grip was de reden om te kiezen voor Cashr, de slimme kassa die meer oplevert.

Bekijk hier de onlangs opgenomen testimonial van EDGE Pizzashop

Klaar om Cashr uit te proberen?