Release notes Cashr 1.6.5

Terug naar overzicht blogs
22 augustus 2016

[VERBETERING]

Bij het uitvragen van een gang wordt nu alleen de printbestemming gebruikt die voor de betreffende producten is ingesteld
Vanaf de vorige versie bieden wij de mogelijkheid om een maakbon te versturen naar meerdere bonprinters. Indien deze instelling werd gebruikt, werden alle bonprinters tegelijkertijd aangestuurd. Dit is nu aangepast door alleen de printers aan te sturen die aan een bepaald produkt zijn gekoppeld.

Cashr - Release notes 1.6.5

[VERBETERING]

Op de bon van de kasopmaak worden betaalwijzen die niet zijn gebruikt, niet langer geprint. Dit zorgt voor een veel kortere kasopmaakbon
Vanaf de vorige versie is de kasopmaakfunctie sterk uitgebreid. Ook de kasopmaakbon bevat nu veel meer details. Om de bon echter niet nodeloos lang te maken, worden nu de betaalwijzen die in de kasopmaakperiode niet zijn gebruikt, niet langer afgedrukt. Dit resulteert in een (veel) kortere kasopmaakbon.

Cashr - Release notes 1.6.5

[VERBETERING]

Indien bij een product een aantal moet worden ingevoerd, is de standaard waarde nu 1 i.p.v. 0
Het is mogelijk om per artikel in te stellen dat op de kassa een aantal moet worden ingevoerd bij aanslaan van dat artikel. De standaardwaarde is nu 1 in plaats van 0.

[FIXES]

Kasopmaak bon wordt op een Epson TM-T20II printer correct geprint
In de vorige versie kwam het voor dat de bedragen die bij de betaalwijzen stonden niet op 1 regel werden afgedrukt. In deze versie wordt het bedrag weer op 1 regel afgedrukt.

[FIXES]

Oplossing voor incorrecte Wifi indicatie op Android devices
Bij de synchronisatie status tussen meerdere devices werd de wifi-indicatie van Android devices niet altijd juist weergegeven. Dit is in deze versie opgelost.

[FIXES]

Oplossing voor probleem waarbij instellingsvinkje ‘ordernummer’ tonen, de instelling ‘snel afrekenen’ wijzigt
Op het moment dat de instelling ‘ordernummer’ tonen was aangezet ging automatisch de optie ‘snel afrekenen aan’. In deze versie kunnen de instellingen onderling van elkaar worden aan of uitgezet.

[FIXES]

In sommige gevallen werden de producten op de maakbon te dicht op elkaar geprint. Dat is nu opgelost

Cashr - Release notes 1.6.5

 

Klaar om Cashr uit te proberen?