Release Notes Cashr iOS versie 1.4.1

Terug naar overzicht blogs
11 februari 2015

Logo op de kassabon

Er kan nu een logo bovenaan de kassabon geprint worden. Deze functie was helaas enige tijd defect. Om het logo in te stellen doorloopt u de volgende stappen:

  1. Ga naar [Ballie > Instellingen > Printers]. Controleer bij ‘Bon na afrekenen’ of ‘Afdrukken’ geselecteerd staat.
  2. Blijf in de instellingen en ga naar ‘Kassabon’. Bij ‘Bedrijfslogo’ selecteert u de juiste afbeelding en zet u het vinkje bij ‘Logo afdrukken op kassabon’. Let op: Afbeeldingen van png- of jpeg-formaat zijn geschikt. De printer print alleen zwart. Lichte kleuren in uw logo worden niet geprint. Zorgt u dus voor een donkere of zwarte afbeelding.
  3. Druk op ‘Terug’ om de instellingen te verlaten. De printer maakt nu een kort geluidje, wat betekent dat het logo nu in de printer is opgeslagen. Als alles goed is gegaan print de printer nu het logo uit.

Adyen

Voor gebruikers van de Adyen shuttle zijn er twee verbeteringen in de weergave van de betaalstatus gedaan. Allereerst kleurt het betaalscherm nu volledig rood of groen na afloop van een betaling, afhankelijk van of de betaling succesvol was of niet:

Daarnaast is op de statusbon een nieuwe sectie toegevoegd waar de statussen van de drie laatste Adyen betalingen wordt weergegeven. Bij afgekeurde of geannuleerde betaling staat tevens de oorzaak van het niet slagen vermeld:

 

Adyen Betaalstatussen

In versie 1.4.0 kon het voorkomen dat een succesvolle Adyen betaling niet gesloten werd maar open bleef staan. Dit gebeurde nadat de eerste poging tot betalen was mislukt. Dit is verholpen.

Diversen

Als Cashr een uur inactief was werd het scherm zwart. Dit is opgelost in versie 1.4.1.

Klaar om Cashr uit te proberen?