Release Notes Cashr versie 1.4.3

Terug naar overzicht blogs
23 maart 2015

NIEUW:

Laatst geopende plattegrond onthouden
In Cashr kunt u meerdere tafelplattegronden gebruiken, bijvoorbeeld voor verschillende delen van uw restaurant (terras, bar, banqueting zaal etc.). Vanaf nu onthoudt Cashr per medewerker welke plattegrond het laatst geopend is. Na opnieuw aanmelden wordt de laatst gebruikte plattegrond weer getoond. Dit bespaart het personeel onnodig veel swipen.

Regels met prijs € 0,00 verborgen
U kunt op Cashr toevoegingen bij producten instellen, bijvoorbeeld pepersaus, champignonsaus en stroganoffsaus bij de entrecote. Deze producten hebben vaak een prijs van € 0,00 en dienen alleen om de keuken te laten weten welke extra’s aan het product moeten worden toegevoegd.

Het is nu mogelijk om kassabonregels met een prijs van € 0,00 te verbergen op de kassabon. De regels blijven zichtbaar in Cashr en op de orderbonnen die naar de keuken worden gestuurd maar worden niet meer op de rekening voor de klant geprint. Artikelen waar u 100% korting op geeft kosten ook € 0,00 maar worden wèl gewoon afgedrukt.

De Instelling is in de backoffice is te vinden via [Instellingen > Map Kassa > Overzicht kassa’s > Kassa XXX > Tabblad Kassabon].

In bovenstaand voorbeeld hebben de producten met een blauw pijltje een prijs van € 0,00; deze komen dus niet op de kassabon. De producten met een oranje pijltje kosten geld en worden daarom wel vermeld op de kassabon.

Snelheid numpads verbeterd
Op verschillende plekken, waaronder het aanmeldscherm, is de reactiesnelheid van het numpad verbeterd.

FIXES:

Splitsen bon
Na het splitsen van de bon kan er weer direct afgerekend worden.

Synchroniseren
Sommige Android devices hadden moeite met synchroniseren met de backoffice. Dit is verholpen.

Klaar om Cashr uit te proberen?