Retail Event Houten

Terug naar overzicht blogs
25 mei 2016

Woensdag en donderdag (25 & 26 mei) organiseert Retail Event Nederland dé vakbeurs voor fysiek en omnichannel retailen. De derde editie van Retail Event Nederland belooft een uniek evenement te worden.  Met het hoofdthema “Werken aan de winkel; nieuwe kansen voor fysiek” staat dit netwerkevent geheel in het teken van kansen en trends voor het fysieke retailkanaal in Nederland.

Cashr - Aankondiging Retail Event Houten 2016Alhoewel online aankopen sterk toenemen, openen steeds meer online retailers ook een fysieke winkel. Daar zijn meer dan genoeg argumenten voor aan te dragen maar deze kruisbestuiving neemt voor de moderne retailer behoorlijk wat nieuwe spelregels met zich mee. Online aanwezigheid is een ‘must’ en de stroomlijning van het fysieke- en het onlinekanaal zijn niet meer weg te denken.

Cashr beantwoordt de behoefte van ondernemers om realtime online en offline verkopen te kunnen coördineren en te registeren. De mogelijkheid om op elk gewenst tijdstip te analyseren welke producten het best verkopen en automatisch te koppelen aan online boekhoudsoftware leveren voor de hedendaagse ondernemer veel voordeel op.

Geïnteresseerd in de toepassingen van Cashr voor uw onderneming? Vandaag en morgen kunt u al uw vragen stellen aan een Cashr deskundige op het Retail Event in Houten.

Expo Houten

Meidoornkade 24

3992 AE  Houten

 

Klaar om Cashr uit te proberen?