Hoe begin ik met Cashr?

Starten mer Cashr is heel eenvoudig! Download eerst de gratis Cashr App uit één van de appstores en probeer Cashr uit met voorbeeldgegevens. Daarna beginnen met uw eigen Cashr inrichting? Maak dan een nieuw backoffice abonnement aan, koppel uw device en ervaar hoe prettig Cashr werkt.

Download de app

Download de gratis Cashr App uit één van de appstores. De app kunt u uitproberen met voorbeeldgegevens. Wilt u daarna Cashr gebruiken met uw eigen gegevens? Maak dan een eigen backoffice abonnement aan.

Cashr backoffice

Een Cashr backoffice is een online webtoepassing voor het beheren en realtime volgen van uw Cashr kassa(‘s). Hier beheert u alle producten, schermen en instellingen. In de backoffice worden alle kassa transacties geregistreerd en vindt u een groot aantal financiële en managementrapportages.

De Cashr backoffice is beschikbaar op abonnementsbasis, per maand. Er zijn abonnementen met minder en met meer kassabonnen. U begint altijd met een gratis Cashr abonnement met 20 kassabonnen. Als u daar overheen gaat, nemen wij contact met u op om in overleg uw abonnement te upgraden.

Lees verder
Kies uw hardware

In onze webshop kunt u kiezen uit diverse modellen tablets en iPods. Daarnaast bieden wij een ruime keuze in randappatuur zoals bonprinters, geldlades en behuizingen.

Met onze configurator kunt u de hardware zelf samenstellen en krijgt u een goed overzicht van de kosten. Op basis van de door u gewenste configuratie maken wij graag een offerte op maat!

Start de configurator
Backoffice inrichten

Onder het inrichten van een backoffice verstaan wij het importeren van uw producten en prijzen en het inrichten van kassaschermen en plattegronden. U kunt uw backoffice zelf inrichten met behulp van onze handleidingen, of ons vragen u een aanbieding te doen.

Bekijk de voorwaarden
Installatie op locatie

U kunt u alle onderdelen van Cashr zelf installeren, of ons installatiebureau om een aanbieding vragen. Zij richten uw Wifi netwerk optimaal voor u in en regelen de installatie en optimalisatie van uw netwerk, zodat alle apparatuur 100% correct functioneert.

Bekijk de voorwaarden

Klaar om Cashr uit te proberen?