Hoe begin ik met Cashr?

Starten mer Cashr is heel eenvoudig! Download eerst de gratis Cashr App uit één van de appstores en probeer Cashr uit met voorbeeldgegevens. Daarna beginnen met je eigen Cashr inrichting? Maak dan een nieuw backoffice abonnement aan, koppel jouw device en ervaar hoe prettig Cashr werkt.

Download (gratis) de app

Download de gratis Cashr App uit één van de appstores. De app kun je uitproberen met voorbeeldgegevens. Wil je daarna Cashr gebruiken met jouw eigen gegevens? Maak dan een eigen backoffice abonnement aan.

Cashr backoffice

Een Cashr backoffice is een online webtoepassing voor het beheren en realtime volgen van je Cashr kassa(‘s). Hier beheer je alle producten, schermen en instellingen. In de backoffice worden alle kassa transacties geregistreerd en vind je een groot aantal financiële en managementrapportages.

De Cashr backoffice is beschikbaar op abonnementsbasis, per maand. Er zijn abonnementen met minder en met meer kassabonnen. Je begint met een gratis trial van 30 dagen. Vervolgens kies je een abonnement op basis van je gebruik.

Nieuwe Cashr Backoffice Tarieven
Kies uw hardware

Cashr kan geïnstalleerd worden op alle gangbare Android en iOS tablets en smartphones. Heb je zelf al een toestel dat je wilt gebruiken, dan kan je Cashr direct downloaden.

Voor informatie over ons assortiment mobile devices, printers, kassalades, tablethouders en andere toebehoren neem je contact op met een van onze Cashr experts: telefonisch via 0346-258087, of per e-mail naar start@cashr.nl

Backoffice inrichten

Onder het inrichten van een backoffice verstaan wij het importeren van je producten en prijzen en het inrichten van kassaschermen en plattegronden. Je kunt je backoffice zelf inrichten met behulp van onze handleidingen, of ons vragen jou een aanbieding te doen.

Bekijk de voorwaarden
Installatie op locatie

Je kunt alle onderdelen van Cashr zelf installeren, of ons installatiebureau om een aanbieding vragen. Zij richten jouw Wifi netwerk optimaal voor je in en regelen de installatie en optimalisatie van je netwerk, zodat alle apparatuur 100% correct functioneert.

Bekijk de voorwaarden

Klaar om Cashr uit te proberen?