Basisabonnement

Wij houden van makkelijk en daarom bieden we flexibele maandabonnementen met heldere prijzen.


Start met de gratis 30 dagen trial of ga direct aan de slag met een van onze andere abonnementen.

Cashr Trial
0,- per maand
Onbeperkt kassabonnen Onbeperkt devices Onbeperkt printers Selfservice backoffice 365X13 Support Automatische updates
Cashr 100
30,- per maand
100 kassabonnen Cashr op 1 device Onbeperkt printers Selfservice backoffice 365X13 Support Automatische updates
Cashr 1000
50,- per maand
1000 kassabonnen Cashr op 1 device Onbeperkt printers Selfservice backoffice 365X13 Support Automatische updates
Cashr Unlimited
70,- per maand
Onbeperkt kassabonnen Cashr op 1 device Onbeperkt printers Selfservice backoffice 365X13 Support Automatische updates
Extra devices

Cashr kan eenvoudig worden uitgebreid met extra tablets en smartphones. Download de app op ieder device dat je wilt gebruiken en koppel Cashr aan jouw backoffice. Extra devices kosten € 10 per stuk per maand.

Pinkoppeling

Om snel en foutloos af te rekenen kun je Cashr koppelen aan de Yomani pinterminal van Worldline. Een koppeling met dit toestel kost € 10 per maand.

Stand-by modus

Gebruik je Cashr tijdelijk niet, dan kun je je abonnement in stand-by modus zetten. Voor slechts € 5 per maand bewaren we al je gegevens veilig in de cloud en behoud je de mogelijkheid om instellingen aan te passen en rapportages te draaien. Ook kun je met vragen nog steeds bij ons supportteam terecht. Afrekenen is in de stand-by modus niet mogelijk. Meer informatie hierover lees je op deze pagina.

Wat heb ik nodig om te starten?

  1. Download de gratis Cashr App uit één van de appstores.
  2. Maak een Cashr backoffice abonnement
  3. Kies je hardware; Cashr is te installeren op iedere tablet of smartphone (iOS en Android), op devices die je al hebt, of op nieuw aan te schaffen. Als je uitbreiding van je kassasysteem- of nieuwe apparatuur zoekt, informeer hierboven naar ons assortiment.
  4. De Cashr installatie en -inrichting. Lees onderstaand over onze installatie- en backoffice inrichtings-service.

Installatieservice

Je kan alle onderdelen van Cashr zelf installeren, of onze adviseurs om een aanbieding vragen. Wij werken hiervoor samen met een installatiebureau. Zij richten het wifi netwerk optimaal voor je in en regelen de installatie en optimalisatie van je netwerk, zodat alle apparatuur 100% correct functioneert. De kosten voor een basisinstallatie op locatie bedraagt € 225,-. Lees meer over onze hulp bij installatie.

Backoffice-inrichtingsservice

Je kan producten en prijzen importeren en je kassaschermen en plattegronden (laten) inrichten.Dit kan je zelf doen met behulp van onze handleidingen, of ons vragen een aanbieding te doen.

Informatie Cashr abonnementen

Cashr abonnementen zijn inclusief gratis telefonische helpdesk. Voor al je vragen staan onze collega’s van de Cashr helpdesk voor je klaar op werkdagen van 08:30-17:30 uur op telefoonnummer 0346-258087

Veelgestelde vragen

Zie hieronder voor de meest gestelde vragen over Cashr. Staat je vraag er niet bij, neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Met een device bedoelen wij een mobiel apparaat zoals een tablet, smartphone of iPod dat draait op een van de besturingssystemen iOS of Android. Op een device kan de Cashr app worden gedownload en vervolgens via Wifi worden gekoppeld aan een Cashr backoffice. Het eerste aan de backoffice gekoppelde device is gratis. Extra devices koppelen is mogelijk voor € 10,-per maand per device.

Ja, Cashr is geschikt voor alle tablets die draaien op iOS 9 of Android 4.1 of hoger. U hoeft dus geen nieuwe apparatuur aan te schaffen als u deze al heeft.

Elke keer dat u afrekent, wordt een kassabon geregistreerd in de Cashr backoffice. Deze kassabonnen worden geteld en vergeleken met het aantal kassabonnen in uw abonnement. Indien u in een lopende abonnementsperiode meer kassabonnen heeft afgerekend dan wat uw abonnement toestaat, dan ontvangt u bericht van Cashr dat uw abonnement zal worden geupgraded naar een abonnementsvorm die passend is bij het afgerekende aantal kassabonnen. Deze upgrade gaat per direct in voor de abonnementsperiode waarin de overschrijding plaatsvindt. Is het tijdelijk rustiger op de zaak, dan kunt u uw abonnement ook weer downgraden naar een abonnementsvorm met een lager aantal kassabonnen. Een downgrade gaat in per de eerstvolgende nieuwe abonnementsperiode.

Alle Cashr abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast.

Cashr kan worden gekoppeld met de Atos Yomani pinterminal. Een gekoppelde PIN-terminal heeft verschillende voordelen zoals tijdsbesparing (geen aparte invoer op merchant unit nodig) en voor de klant is de kassabon tevens de pinbon. Daarnaast wordt een geweigerde transactie direct doorgegeven aan de kassa en kan direct voor een andere betaalwijze worden gekozen. Indien u al beschikt over een ander type PIN-terminal, dan kunt u deze blijven gebruiken in combinatie met Cashr. U kunt deze echter niet direct koppelen aan de kassa en de terminal moet beschikken over een eigen merchant unit.

Heb je al apparatuur zoals printers, geldlades of een barcodescanner in bezit en zou je die graag in combinatie met Cashr gebruiken? Neem dan contact met ons op om na te gaan of dat mogelijk is.

Bonprinters werken doorgaans met thermisch papier. Dit heeft als voordeel dat de kassabon snel en geruisloos kan worden geprint. Thermisch papier is echter gevoelig voor warmte en vet en daardoor meestal niet geschikt voor gebruik in de keuken. Als alternatief wordt vaak een speciale keukenprinter gebruikt die werkt met normaal papier en een inktlint.

Cashr ondersteunt uitsluitend printers van het merk Epson die voorzien zijn van een ethernet of Wifi aansluiting. Indien u al beschikt over een Epson bonprinter met een dergelijke aansluiting, dan kunt u deze ook in combinatie gebruiken met Cashr. De correcte werking in combinatie met Cashr kan niet worden gegarandeerd indien u gebruik maakt van andere merken printers.