Tarieven

Begin met de Cashr app en de online backoffice - betaal pas als u daadwerkelijk Cashr gebruikt. De eerste 20 afgerekende bonnen zijn gratis (per maand) zo dat u zelf kunt uitproberen hoe goed Cashr is.

Bonnen en bedragen bij één device per maand

Met Cashr betaalt u een bedrag per maand dat is gebaseerd op het aantal transactiebonnen dat u afrekent.

Prijsvoorbeeld

Gratis starten ► Of bel met een adviseur
tel: 0346-258085

Een Cashr backoffice is gekoppeld aan ten minste één device (tablet, smartphone of iPod). U kunt het aantal devices uitbreiden, daarvoor brengen wij € 10,- p.m. per device in rekening. Een pinterminal koppelen kost € 10,- p.m. per terminal. Bonprinters koppelen is uiteraard gratis.

Cashr abonnementen zijn inclusief Service Basic

Meer service nodig? Raadpleeg onze adviseurs of lees hier meer over Service Plus »

Genoemde prijzen zijn exclusief:

Installatie hardware en wifinetwerk op locatie: va. € 225,- Lees meer over onze installatie op uw locatie »

Inrichting van de online backoffice: va. € 125,- (voor horeca betreft dit het importeren van het restaurantmenu en voor winkels de voorraad producten)

Hardware

Cashr kunt u installeren op iedere tablet of smartphone (iOS en Android). Dit kunnen devices zijn die u al in uw bezit heeft of zelf nieuw aankoopt. Mocht u behoefte hebben aan uitbreiding van uw kassasysteem of apparatuur zoeken als back-up, bekijkt u dan hier het overzicht van de hardware die wij aan kunnen bieden. Evenals houders, kassalades, scanners en pin- en bonprinters.

Vragen?

Kijk hieronder naar onze verzameling veel gestelde vragen.

Hoe start ik met Cashr?
Download eerst de gratis app in de App Store (iOS) of in Google Play (Android). Vervolgens kunt u in het instellingenmenu in de Cashr app of een persoonlijke BackOffice aanmaken. Hierin kunt u onder andere producten en klanten toevoegen of bewerken, uw kassascherm indelen en rapportages bekijken. Tot slot sluit u apparatuur zoals een bonprinter, PIN-betaalterminal of kassalade aan en u bent klaar om te beginnen!
Wat is een device?
Met een device bedoelen wij een apparaat met touchscreen dat draadloos verbinding kan maken met het internet (WiFi), zoals een tablet, een smartphone of een iPod. Uw maandelijkse abonnementkosten zijn deels gebaseerd op het aantal devices dat is aangelsoten op uw Cashr kassasysteem. Het eerste device zit standaard inbegrepen in alle abonnementen. Extra devices gebruiken is mogelijk voor € 10,- per maand per device.
Kan ik m'n eigen devices gebruiken?
Ja, Cashr is geschikt voor alle tablets en smartphones die draaien op iOS 8 of Android 4.1 (of hoger). U hoeft dus geen nieuwe devices aan te schaffen als u deze al heeft.

Welke pinterminals kan ik gebruiken?
Cashr kan gekoppeld worden met de Worldline Yomani pinterminal. De koppeling heeft verschillende voordelen zoals tijdsbesparing, voorkomen van fouten & fraude, geïntegreerde pin- en kassabon en inzicht in de status van de laatste drie pinbetalingen. De Yomani is standaard uitgerust met een module voor contactloos betalen. De Cashr abonnementskosten voor een koppeling met een pinterminal zijn € 10,- per maand. Andere pinterminals zijn ook te gebruiken in combinatie met Cashr, maar kunnen niet gekoppeld worden. Neem voor het aanschaffen van een Worldline Yomani pinterminal contact op met Cashr. In sommige gevallen ontbreekt de juiste software om een actieve koppeling met Cashr tot stand te brengen.
Welke bonprinters, kassalades, barcodescanners en overige randapparatuur kan ik gebruiken i.c.m. Cashr?
In onze webshop vindt u een overzicht van bonprinters, kassalades, barcodescanners en PIN-betaalterminals die geschikt zijn voor gebruik in combinatie met Cashr. De apparatuur in de webshop vinden wij het beste passen bij Cashr maar u bent vrij om ook andere apparatuur te kiezen. Heeft u al spullen die u wilt aansluiten? Neem dan contact met ons op om na te gaan of deze geschikt zijn voor gebruik.
Hoe telt Cashr uw kassabonnen?
Cashr telt iedere maand automatisch hoeveel kassabonnen u heeft afgerekend. Stel u heeft in een maand 350 kassabonnen afgerekend, dan betaalt u € 49,-. Er kunnen meerdere bestellingen worden gedaan op een kassabon. Pas op het moment dat een kassabon wordt afgerekend wordt deze meegenomen in de telling.
Hulp nodig bij inrichting Cashr BackOffice?
Heeft u hulp nodig bij het importeren van uw productenbestand, het uploaden van een tafelplattegrond of het instellen van teksten op uw kassabon? Neemt u dan contact met op met de Cashr Helpdesk. Het is ook mogelijk om de volledige inrichting van de BackOffice door de Helpdesk te laten verzorgen. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de hoeveelheid werk. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.
Is er een opzegtermijn?
Nee, er is geen opzegtermijn. U kunt een Cashr abonnement elk moment up- of downgraden naar gelang uw behoefte.
Hulp nodig bij het installeren op locatie?
Het installeren en aansluiten van randapparatuur vereist enige kennis over ip-adressen, WiFi-netwerken en printerconfiguraties. U kunt de installatie laten uitvoeren door een Cashr monteur. We komen graag bij u langs en laten uw kassasysteem werkend achter. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Menukaartservice voor horecaondernemingen
Heeft u een horecazaak en wilt u starten met Cashr maar ontbreekt het u aan tijd om het menu in het systeem te zetten? Speciaal voor horecaondernemingen bieden wij de menukaartservice. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Hoe werkt up- en downgraden?
Als u meer kassabonnen heeft afgerekend of meer devices in gebruik heeft dan volgens uw abonnement is toegestaan, dan ontvangt u bericht van Cashr dat er een upgrade zal plaatsvinden. Is het tijdelijk rustiger op de zaak, dan kunt u uw abonnement downgraden naar een voordeliger of zelfs gratis abonnement. Ideaal bijvoorbeeld, als de drukte in uw bedrijf beïnvloed wordt door de seizoenen.
Nog meer vragen?
Overige vragen kunt u stellen per e-mail aan: helpdesk@cashr.nl of telefonisch op tel.nr: 0346-258087. Onze helpdesk staat iedere werkdag gratis tot uw beschikking.
Start nu gratis!
Download de gratis Cashr App en start meteen. Neem Cashr op proef en betaal naar gelang uw gebruik. Benodigde hardware voor uw horeca of winkel kunt u ook bij ons bestellen.