Urenregistratie met Cashr

Terug naar overzicht blogs
12 november 2018

Gewerkte uren bijhouden kan volgens Cashr het beste op de kassa. Cashr voegde deze nieuwe functie toe aan de online kassa app die beschikbaar is in de appstores van iOS en Android.

Cashr wil werken in de horeca makkelijker maken door de bijzaken over te nemen zodat personeel en werkgever zich meer op de kerntaken in de zaak kunnen concentreren.

De nieuwe functionaliteit voor het registreren van uren is eenvoudig in gebruik. Werknemers beginnen de shift van de dag door in te loggen op Cashr. Zij doen dat door gebruik te maken van hun eigen inlogcode. Is de afgesproken werktijd achter de rug? Dan kan de het personeel de tijdsregistratie beëindigen door zich af te melden.

“Onze klanten werken vaak met flexibele werkkrachten die verschillende diensten draaien naar gelang er personeel nodig is. De urenregistratie werkt in het voordeel van beide partijen. Zowel personeel als de werkgever hebben invloed op de gewerkte aantal uren”, vertelt de productmanager van Cashr.

De werkgever heeft zo inzicht in de besteedbare uren van het personeel. Als Cashr ook gekoppeld is aan de online boekhouding, kan de registratie naadloos op de salarisadministratie aansluiten.

Cashr is de slimme kassa die meer oplevert. Vraag een gratis demo aan: www.cashr.nl/hulp/demo/.

Klaar om Cashr uit te proberen?