De voordelen van een slimme kassa

Cashr is de nieuwe generatie kassa en heeft alle voordelen die u gewend bent van apps: regelmatig gratis updates, intuïtief en gebruiksvriendelijk. Alle gegevens worden veilig opgeslagen in de cloud.

Waarom online?

Online ofwel ‘de cloud’ heeft veel voordelen: uw data worden veilig opgeslagen en beheerd in daartoe ingerichte datacentra; u heeft er geen omkijken naar maar wel altijd en overal toegang. Met een online systeem heeft u geen éénmalige aanschafkosten en steeds terugkerende verplichtingen voor onderhoud meer, maar een maandelijkse lage abonnementsprijs. Al het beheer en nieuwe updates van de software zijn inbegrepen in de abonnementskosten. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding.

Nieuwe generatie kassasoftware als app

Cashr is de nieuwe generatie kassasoftware in de vorm van een app. Dus geen gedoe meer meer met traditionele kassasystemen en servers in uw zaak. Gewoon zelf een app downloaden op een tablet of phone van het merk van uw keuze en direct aan de slag! Met een gebruiksgemak dat zo kenmerkend is voor apps. Omdat Cashr beschikbaar is voor zowel iOS als Android, heeft u een ruime keuze aan beschikbare hardware in alle prijsklassen.

Lage investering in hardware

In tegenstelling tot traditionele kassa’s blijft uw investering beperkt tot de aanschaf van een of meer tablets of phones. Een investering van enkele honderden Euro’s in plaats van enkele duizenden! Omdat Cashr online is en voortdurend synchroniseert met de online Cashr backoffice, is een investering in een server op uw zaak ook niet meer nodig. Nog een voordeel is dat u niet langer verplicht bent om dure onderhoudscontracten af te sluiten. Als een tablet defect is, vervangt u deze voor een nieuwe en installeert de app opnieuw. U bent direct weer ‘in business’.

Online backoffice

De apps op uw mobiele apparaten doen alleen waarvoor ze gemaakt zijn: orders opnemen en afrekenen. Het beheer van de kassa’s gebeurt in de online backoffice die u, mits u online bent, overal ter wereld kunt benaderen. Een nieuwe menukaart instellen doet u rustig vanuit huis, evenals het doorvoeren van assortiments- en prijswijzigingen. Alle Cashr kassa’s synchroniseren voortdurend alle orders en betalingen direct met de backoffice. U heeft daarmee realtime inzicht in omzet en andere belangrijke gegevens, ook als u niet op de zaak bent. En als het internet even niet beschikbaar is, dan werkt Cashr gewoon door!

Cashr is mobiel

Tabletkassa’s geven uw zaak niet alleen een moderne uitstraling, ze bieden u ook de mogelijkheid om de kassa daar te brengen waar uw klanten zich bevinden. In horeca kunnen iPods of phones worden ingezet door de bediening om orders aan tafel op nemen en af te rekenen.

Bij Cashr betaalt u naar gebruik

Geen investering vooraf betekent bij Cashr ook geen investering in dure software. De Cashr app is zelfs volledig gratis. Als u gebruik gaat maken van de online Cashr backoffice, betaalt u een bedrag per maand dat afhankelijk is van het aantal kassabonnen dat u per maand afrekent. En nog een voordeel: bij Cashr zit u niet langdurig vast aan een contract, maar kunt u per maand opzeggen.