Waarom Cashr

Voorwaartse integratie

Na het integreren van boekhouding, bank, facturatie en urenregistratie binnen één applicatie was het aansluiten van een kassasysteem een logische volgende stap. De basis voor het verwerken van alle gegevens afkomstig uit een kassasysteem was immers al aanwezig. De kassamarkt was vrij conservatief, met enkele toonaangevende grote leveranciers die al jarenlang dezelfde producten aanboden en de prijzen hoog hielden. Innovatie en nieuwe ontwikkelingen waren een uitzondering.
Reeleezee lanceerde Reeleezee Kassa. Een fysieke kassa, aangesloten op internet, die alle transacties automatisch opsloeg in de cloud. Het was geen verassing dat nieuwe ondernemers snel de voordelen zagen van de mogelijkheid om een kassa en administratiefunctie met elkaar te combineren.

Microsoft kondigde in 2012 aan de ondersteuning van Windows XP en Windows CE snel te zullen stoppen. De intrede van smartphones en tablets betekende dat de kassasoftware niet meer uitsluitend kon worden gebruikt op specifieke, verouderde hardware. Een eenvoudige smartphone, tablet of iPad, voldeed minstens net zo goed. Beter nog; een kassa als app had meer voordelen: de intuïtieve bediening, regelmatige gratis updates en de moderne uitstraling van het gebruik van een tablet op de balie of een smartphone voor bestellingen op het terras.

Automatiseringsbehoefte

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Klaar om Cashr uit te proberen?