Cashr kassa voor retail

Een compleet afrekensysteem dat niet duur is en toch makkelijk in gebruik? Cashr biedt de beste online kassa voor ondernemers van winkels, retail, webshops, beauty- en haarsalons.

Complete online kassa voor uw winkel of salon

Cashr is speciaal ontwikkeld om snel te installeren en makkelijk te gebruiken. Dat merkt u in de overzichtelijke online backoffice en de gebruiksvriendelijke ‘Point-Of-Sale‘ (POS) kassa app die u installeert op tablets en smartphones. Voortaan heeft u geen hoge investering nodig en staat er een moderne, mooie kassa op de balie in plaats van een groot, log apparaat.

Het werken met de app gaat intuïtief en snel, klantgegevens worden automatisch bijgehouden en een gekoppelde boekhouding neemt u vervolgens veel werk uit handen. De btw-aangifte staat elk kwartaal voor u klaar.

Cashr bewaart alle gegevens in de cloud en is het veiligste online kassasysteem op de markt. Cashr is houder van het keurmerk Betrouwbaar Kassasysteem.

Professionele oplossingen voor de retail

Cashr spreekt een brede groep ondernemers aan; of u nou op zoek bent naar een voordelig kassasysteem, een moderne uitstraling in uw zaak, of de voordelen van een automatisch bijgewerkte boekhouding. Cashr is een kassaysteem van deze tijd!

457F186C-4376-433A-9015-F80F0C9CE714@2x

Scannen van barcodes

Sluit een barcodescanner aan en producten terugvinden wordt een fluitje van een cent.

8CFAFB49-550E-4BA3-80EC-9919594F72B0@2x

Handige rapportages

Cashr geeft u tot op de minuut een compleet overzicht van uw omzet, ook als u niet in de zaak bent.

BB6A1B73-FA80-42B5-B1DE-EE60A7780119@2x

Gewoon verder werken zonder internet

Cashr buffert namelijk als de wifi wegvalt en synchroniseert weer als de verbinding terug is. Met alle devices in uw kassaopstelling.

12A4D9DC-9048-40AF-81F6-86C6A5BD00CB@2x

Uw webwinkel koppelen

Alles samen in één overzichtelijk en krachtig systeem door uw webwinkel te koppelen met Cashr (Reeleezee).

9464D9A9-312D-4D34-9B8D-20CFCEE254CA@2x

Alle bonnen, beheer en instellingen online

Met de Cashr backoffice regelt u alles op één centraal punt. Hier vindt u ook een overzicht van alle kassabonnen en heeft u direct inzicht in het resultaat.

683721EC-3275-4033-A237-50E21FA38BF7@2x

Mobiele PIN geïntegreerd in de kassa

Betalingen lopen bij Cashr direct vanuit de kassa. Geen gedoe meer met het koppelen van aparte betaalsoftware.

Start nu gratis!

Download de gratis Cashr App en start meteen. Neem Cashr op proef en betaal naar gelang uw gebruik. Benodigde hardware voor uw retailzaak of winkel kunt u ook bij ons bestellen.

ipad-prodpag-retail

Uw beste sales-compagnon

Beter verkopen door een goed systeem. Cashr werkt handig én intuïtief. Vanaf de eerste kennismaking met de interface begrijpt de gebruiker de werking van de applicatie. Sluit daarbij een barcodescanner aan en klanten bedienen in uw retail zaak, is nog nooit zo snel en eenvoudig geweest. Bij het afrekenen ondersteunt het systeem contante en pinbetalingen.

Actuele voorraad- en verkoopcijfers

Cashr backoffice is het centrale ‘kenniscentrum’ van uw kassasysteem. Hierin houdt u uw in- en verkopen en de voorraden bij. Op elke gewenste locatie kunt u vanaf iedere PC inloggen en heeft u een overzicht van de actuele voorraad- en verkoopcijfers. Verkoopprestaties op de winkelvloer kunt u voortaan trefzeker bijsturen waar dat nodig is.

scherm-prodpag-horeca

De boekhouding is al gedaan

Door Cashr te koppelen met Reeleezee Administratie zorgt u ervoor dat verkopen en uitgaven rechtstreeks ‘de administratie inlopen.’ Een afgerekende kassabon met btw, wordt zo direct geboekt op de btw-aangifte. Dit betekent een 100% foutloze boeking en tijdsbesparing doordat bonnen niet meer overgetypt hoeven te worden.

Voordelen Cashr Retail

Keurmerk Betrouwbaar afrekensysteem

Online backups

Gratis telefonische hulp

Indien gewenst installatie-hulp op locatie

Onbeperkt en kosteloos uitproberen

Maandelijks opzegbaar

Gebruik eigen devices